Portfolio

Hieronder is een overzicht met web projecten die in het verleden zijn uitgevoerd te vinden.

Holland Vleesproducten
Voor Holland Vleesproducten is een complete webshop gerealiseerd, dit is een B2B webshop die enkel toegankelijk is voor geregistreerde klanten van Holland Vleesproducten.
hollandvleesproducten.nl

Holland oude bouwmaterialen
Voor Holland oude bouwmaterialen is een product overzicht gemaakt waarop overzichtelijk het huidige aanbod van bouwmaterialen te zien is.
hollandoudebouwmaterialen.nl

Holland Tuinen
Voor Holland tuinen is een website gerealiseerd met een showcase van de diensten die de hovenier levert.
hollandtuinen.nl

UwKachel
Voor UwKachel is er van alles gedaan rondom het optimaliseren van de webshop en het verbeteren van de processen rondom het bestellen van producten. Daarnaast zijn er API-koppelingen gemaakt tussen de webshop en tools voor de bedrijfsvoering.
uwkachel.nl

Stegeman Bestrating
Voor Stegeman Bestrating is een eenvoudige informatiepagina opgezet waar bedrijfsinformatie en contactgegevens op te vinden zijn.
stegemanbestrating.nl

Machinehandel Holland
Voor Machinehandel Holland is een website gerealiseerd waarop het aanbod van de machines te vinden is, dit aanbod is onderverdeeld in verschillende categorieën. Naast het aanbod van de machines zijn ook de contactgegevens op de site te vinden.
machinehandelholland.nl

Jong & Actueel
Voor Jong & Actueel is een website gemaakt met daarop de actuele sprekersagenda, de archieven en algemene informatie over de jongeren organisatie Jong & Actueel.
jongenactueel.nl